marți, 26 ianuarie 2010

Extravagant!!!



Întotdeauna încercăm să fim în pas cu moda, chiar şi în privinţa machiajului. Cu toate astea foarte multe dintre noi nu au îndrăzneala să încerce ceva mai...extravagant. Pentru o seară specială în care vrei să ieşi în evidenţă poţi încerca o variantă de machiaj mai îndrăzneaţă.

Să începem cu fondul de ten. Fiind iarnă poţi opta pentru un fond de ten lichid dar cu acoperire mai mare. Pentru aplicare poţi folosi degetele sau bureţi speciali; pudra translucidă poate avea în componenţă şi sclipici, o poţi aplica pe toată faţa pentru un finisaj mai bun. Blush-ul aplicat pe pomeţi şi înspre tâmple poate fi în tonuri de caisă pentru un ten alb, sau piersică, adesea mai roşiatic, pentru un ten exotic. În cazul ochilor trebuie să alegi culorile in funcţie de outfit-ul pe care îl ai. Pe pleoapa mobilă până la pliu aplică un verde mai închis din colţul intern al ochiului până în exterior, urmând linia pliului. De la pliu, în degrade înspre arcadă foloseşte un mov închis. Pentru a fi uşor să amesteci culorile între ele poţi folosi pentru final un auriu sau un fard sidefat neutru, sau cât mai apropiat de tenul tău, pe care să îl aplici pe arcadă începănd de sub sprâncene înspre fardul mov, cât şi în colţul interior al ochiului pentru luminozitate. Pe pleoapa fixă, cât mai aproape de gene, trasează o linie subţire cu culoarea verdede la exterior până la colţul interior unde ai aplicat fardul deschis la culoare. Un luciu de buze roz sidefat sau transparent va da lovitura de graţie a acestui machiaj. Poţi folosi rimelul în două straturi, cu atenţie pentru ca genele să nu pară încărcate. Pentru sprâncene poţi folosi un creion special, cu atenţie însă, să nu pară pictate.
Este lesne de înţeles că un astfel de machiaj nu poate fi purtat ziua când mergi la o cafea cu prietenii dar seara la o petrecere mai specială succesul tău va fi garantat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu